Kaya Temel / Özel Haber

GALATASARAY Kulübü ile Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) arasında Nef Stadyumu Kuzey Tribünü VIP bölümündeki ofis ve lounge alanının GSYİAD tarafından kullanımı konusunda 2020 yılında yapılan anlaşma yenilendi.

6 NUMARA NE ZAMAN GELIYOR?

Gazetemiz Spor Müdürü Kaya Temel’in, “6 numara transferi ne zaman gelcek? Taraftar burdan mesaj vermek ister misiz? sorununa yanıt veren Başkan Özbek, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Taraftarımız rahat olsun.” cevabını verdi.

SIRAYLA GELECEK

Başkan Özbek, “Transferler peş peşe geliyor. Biz Galatasaray’ın cebini koruyarak transferleri yapıyoruz. Erken transfer açıklarsak maliyetler artıyor. Onun için netleştiğinde açıklarız. Çalışmalarımız sürüyor. Son derece gayretli çalışmalar yapıyoruz. Galatasaray taraftarları rahat olsunlar.” dedi.

ENDİŞEYE MAHAL YOK!

ÖNCEDEN de Galatasaray başkanlığı yaptığını vurgulayan Özbek, “Ondan önce de yönetim kurulu üyeliği yaptım. Taraftarın ne beklediğini biliyorum. Galatasaray için en iyi takımı kurmak ama en düşük harcamayla bu takımı kurmak istiyoruz. Burada tek maksat Galatasaray’ın cebini korumak. Endişeye mahal yok. Sırasıyla transferleri açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim