Maçsız haftayı fırsat bilip kadrodaki genç ve mutsuz oyuncuların mukavelelerini iyileştirmeye karar veren Galatasaray, Victor Nelsson'dan sonra, bu sezon müthiş bir form grafiği yakalayan ve Fransız kulüplerinin radarına giren 22 yaşındaki sağ bek Sacha Boey için de harekete geçti.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Galatasaray ile Sacha Boey arasında başlayan kontrat görüşmeleri, kısa sürede mutlu sonla tamamlandı. Geçtiğimiz sezon başında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve 480 bin Euro yıllık ücret kazanan 22 yaşındaki futbolcu, uzun süredir talep ettiği zamlı sözleşmeyi kaptı.

BÜYÜK ZAM

Yapılan yeni anlaşmaya göre Boey, bu sezon da dahil olmak üzere artık senelik 1 milyon Euro kazanacak. Yeni sözleşmedeki en dikkat çeken detay ise serbest kalma maddesi.

SERBEST KALMA BEDELİ

Buna göre Boey, 13 milyon Euro ödenmesi halinde istediği kulübe gidebilecek. Özellikle bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan genç futbolcuyu, Fransız kulüplerinin yakından takip etmeye başladığı ve devre arası gelmeden kulübün ciddi tekliflerle karşılaşabileceği ifade ediliyor.

Editör: TE Bilisim