Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum, ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programları çerçevesinde Sivas’ta katıldığı programların ardından Sivas’ın Koyulhisar ilçesine geçerek Aydınlar köyünde TOKİ tarafından inşa edilen Örnek Tarım köy projesinin açılış törenine katıldı. Bakan Kurum, “100 yılda yapılacak işleri 20 yıla sığdırmışız ve tüm bu alanlarda 45 milyar yatırım yapmışız. Bu yatırımların 13 milyarı da bizim Bakanlığımız bünyesinde yapılan yatırımlar ve Allah'ın izniyle inşallah bu yatırımları yapmaya devam edeceğiz… Bize diyorlar ki; ‘önümüzde seçim var, seçimle ilgili bir kaygınız var mı?’ Bizim seçimlerle ilgili hiçbir kaygımız olmadı. Allah’ın izniyle de bundan sonra olmayacak. Hizmet etmeye devam edeceğiz; eser yapmaya eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

SUŞEHRİ'NE 200 KONUT MÜJDESİ 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Suşehri'ne 200 Sosyal konut yapılacağı müjdesini verdi. Kurum, "Suşehri’mizin güzel insanlarına 250 bin sosyal konut kapsamında 200 konut başlatıyoruz. 200 konuta gençlerimiz, emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, emekli, asgari ücretli vatandaşlarımız başvuracaklar.” dedi.

"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bakan Kurum, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirterek şöyle devam etti:
“Hizmet etmeye devam edeceğiz; eser yapmaya eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki Sivas'ın yiğit insanları bizim arkamızda, yiğit insanları her zaman bize destek oldu. Destek olacak. Ben her bir kardeşime bizi burada bağrınıza bastınız, bizi kardeşiniz kıldığınız için teşekkür ederim. İnşallah biz de sizleri hiçbir zaman mahcup etmedik, etmeyeceğiz. hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. İş sadece hizmette değil, sadece hizmetleri yapmak, bitirmekte değil vatandaşlarımızla gönül gönüle gideceğiz, dertlerini dinleyeceğiz, yapabildiklerimizi yapacağız, yapamadıklarımızı da nedenini açıklamak suretiyle bu hizmetleri yürüteceğiz. Varsın muhalefet her türlü eleştiriyi yapsın, varsın muhalefet her türlü iftiraları, yalanları söylemeye devam etsin. Biz milletimize hizmet yolunda aşkla, şevkle, azimle, kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

" İZMİR SİZDE DEĞİL Mİ? ELİNİZDEN TUTANMI VAR?"

Bakan Kurum, muhalefet partilerinin yaptığı eleştirilere karşılık olarak da şu ifadeleri kullandı:
“Birileri iftira atabilir, birileri yalan söyleyebilir, birileri ‘bu projeler nasıl yapılacakmış?’ diyebilir. 20 yıldır bu ülkede, 81 şehirde nasıl yapılıyorsa bu projeler de aynı anlayışla yapılacak. Siz dönün bakın kendi belediyelerinize hesap sorun. Bize hesap soruyorlar. Sen tatile giderken biz Elazığ’da, Malatya’da depremzede kardeşimin yanında acılarına ortak oluyorduk. 37 bin 500 konut sözü verdik, bitirdik ve teslim ettik. Antalya’da, Muğla’da yangın oldu biz hemen oraya koştuk. Onlara söz verdik. Size 1 yıl içerisinde 5 bin konutu teslim edeceğiz. İzmir’de tarihinin en büyük dönüşümünü yaptık. İzmir, Ankara, İstanbul onların yönetiminde değil mi? Ellerinden tutan mı var? Neden yapmıyorlar? Biz milletimize söz verdik.”

Editör: TE Bilisim