CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin “Mangır medyası” diyerek ifşa ettiği TELE 1’in hedefine bu kez CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı vardı.

“MANSUR YAVAŞ'A OY VERMEM”

TELE 1 sunucusu Enver Aysever "Mansur Yavaş'a oy vermem" ifadeleriyle yüklendi muhalefete sert eleştirilerde bulundu. Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi kurucularından Etyen Mahçupyan'ın seçimlerin Mansur Yavaş ve Başkan Erdoğan'ın arasında geçmesi durumunda yeniden Erdoğan'a oy verebileceğini söylemesini ekrana yansıtan Enver Aysever Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi.

Yavaş'ın Deniz Gezmiş'i ve Eşber Yağmurdereli gibi isimleri hedef aldığını hatırlatan Enver Aysever, "Ben Mansur Yavaş'a oy vermem. Bunda da haklıyım. Mansur Yavaş'ın Eşber Yağmurdereli'den Deniz Gezmişlerin manevi miraslarından Nazım Hikmet'ten özür dilemediği müddetçe… Türkiye'nin katledilen sosyalistlerden açıkça özür dilemediği müddetçe aday olmasının da hakkı olmadığını düşünüyorum." dedi.

"İMAMOĞLU DA YAVAŞ DA GÖREVİNE DEVAM ETSİN ONUN İÇİN OY VERDİK"

Aysever, Yavaş ve İmamoğlu'nun belediye başkanlığına devam etmesi gerektiğini belirterek, "Ayrıca Ankara gibi büyük bir şehri kazanmış olan bir belediye başkanının o görevi tamamlaması gerektiğini düşünüyorum. İBB Başkanının da tamamlaması gerektiğini düşünüyorum. Biz onlara İstanbulular ve Ankaralılar onun için oy verdik." dedi.

Editör: TE Bilisim