Ulaşım desteği başvuru zamanı ve şartları üniversite öğrencilerinin gündeminde yer alıyor. Ailelerinden uzakta üniversite okuyan öğrenciler için nefes aldıracak ulaşım desteği ödemeleri hakkında detaylar araştırılıyor. Öğrenciler Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlıyor? Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuru şartları! sorularının cevaplarını merak ediyorlar. İşte ulaşım desteği başvuru ve ödemeleri hakkındaki detaylar...

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Üniversite ulaşım desteği başvurularıyla ilgili henüz resmi bir tarih açıklanmadı. Başvuruların detayları açıklanır açıklanmaz haber sitemizden öğrenebilirsiniz.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI!

Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi şöyle verdi:

"Bir müjdede üniversite öğrencilerimize vermek istiyorum. Ulaşım desteği sağlayacağız. Ailelerinden uzakta eğitim gören üniversite öğrencilerine okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği vereceğiz. Yılda iki defa verilecek bu destek sayesinde ailelerin yanına gidip gelebilmelerini temin edeceğiz."

Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler ikamet ettikleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etmeli. Ayrıca öğrencilerin ailesi de başvuruda bulunabilme hakkına sahip.

ÜNİVERSİTE ULAŞIM DESTEĞİ NE KADAR, KAÇ TL?

Öğrenci arkadaşlarımızın, ailelerinin yaşadığı yerdeki vakıflarımıza müracaat ederek, ulaşım biletlerini de ibraz etmek suretiyle 500 liraya kadar ulaşım giderlerini biz karşılıyoruz.

Editör: TE Bilisim