Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Titanic, yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 11 Oscar alan film hala sevilen yapımlar arasında yer almayı başarıyor. 25. yılına özel olarak yeninden sinemaseverlerle buluşacak olan Titanic filmi ne zaman vizyona girecek? Titanic Remastered konusu ne? İşte detaylar.

TİTANİC FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Filmin haklarına sahip olan Disney, kült filmin 10 Şubat 2023 tarihinde tüm dünyada bir kez daha yayınlanacağını duyurdu. Film, yenilenmiş versiyonuyla beyaz perdeye yansıyacak.

TİTANİC REMASTERED KONUSU NE?

1996'da, hazine avcısı Brock Lovett ve ekibi "Okyanusun Kalbi" ismindeki elmas kolyeyi aramak amacıyla RMS Titanic'in enkazında araştırmalar yapmaktadır. Kolyenin Caledon "Cal" Hockley'in kasasında olduğuna inanan ekip kasaya ulaşır fakat kasada kolye yerine Titanic'in battığı gece olan 14 Nisan 1912 tarihine ait kolyeyi takan çıplak bir kadın resmi bulunur. Resmin bulunduğu haberini alan Rose Dawson Calvert isimli yaşlı bir kadın Brock Lovett'ı arar ve resimdeki kadının kendisi olduğunu iddia eder. Bunun ardından torunu Lizzy Calvert'la birlikte Lovett ve ekibini gemilerinde ziyaret eder. Kolyenin yeri hakkında bir bilgisi olup olmadığı sorulduğunda Rose Titanic'teki anılarını anlatmaya başlar ve geminin battığı gece öldüğü düşünülen Rose DeWitt Bukater olduğunu söyler.

Editör: TE Bilisim