Alina Boz, Deniz Can Aktaş ve Erkan Kolçak'ın başrol olduğu Bandırma Füze Kulübü filmi bugün itibariyle vizyona girdi. Bu kapsamda yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği TRT ortak yapımı "Bandırma Füze Kulübü" filmi hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik. Peki, Bandırma Füze Kulübü gerçek hikaye mi? İşte film ile ilgili merak edilenler haberimizde.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu Deniz Can Aktaş, filmle ilgili, "Kendi topraklarımızdan çıkan böyle bir başarı hikayesini anlatmanın da gururunu yaşıyoruz. İzleyenler de umarım filmi izledikten sonra o umut hissini ve o güzel duyguları alıp onlarla çıkacaklar salondan" dedi.

Uzaya füze gönderme hayali kuran ve hayallerini gerçekleştiren lise öğrencilerinin hikayesini anlatan Bandırma Füze Kulübü filminin yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaptı.

TRT ortak yapımı "Bandırma Füze Kulübü", 21 Ekim'de tüm Türkiye'de sinemaseverlerle buluşacak.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ GERÇEK HİKAYE Mİ?

Bandırma'dan NASA'ya uzanan bir yolculuğu konu alan film, gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek çekildi. Filmde Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Aslı Bekiroğlu, Atay Yıldız, Öykü Gürman, Gökhan Yıkılkan, Görkem Sevindik ve Altan Erkekli rol alıyor.

Bandırma Füze Kulübü filminde Bandırma Füze Kulübü'nü kurup uzaya roket yollama hayalini gerçekleştirmeye çalışan bir grup liseli gencin hikayesi anlatılıyor. Projenin senaristliğini Mert Dikmen, Ayberk Olgay ve Mustafa Uslu üstleniyor.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ FİLM OYUNCULARI KİMLER?

  • Alina Boz
  • Deniz Can Aktaş
  • Erkan Kolçak
Editör: TE Bilisim