Show TV ekranlarının yeni sezondaki dizi projesi Hayat Bugün, 19 Ekim Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başlıyor. New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan O3 Medya imzalı dizi, konusu kadar oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir'i buluşturan dizi, Başhekim Barış Güvener'in İstanbul'un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi'ne atanmasıyla yaşanacakları konu ediniyor. Peki, Hayat Bugün dizisi uyarlama mı, konusu ne? Hayat Bugün nerede çekiliyor, oyuncuları kim? İşte Show TV'nin yeni dizisi Hayat Bugün hakkında tüm merak edilenler…

HAYAT BUGÜN DİZİSİ UYARLAMA MI, KONUSU NE?

Hayat Bugün dizisi, NBCUniversal Formats ve Universal Television'un başarılı dizisi 'New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olarak yayın hayatına başlıyor.

Başhekim Barış Güvener (Ulaş Tuna Astepe), İstanbul'un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi'ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

HAYAT BUGÜN NEREDE ÇEKİLİYOR, OYUNCULARI KİM?

Dizide Hisarönü Vakıf Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak geçen mekanın İstanbul Avrupa yakasında yer alan özel bir hastane olduğu iddia ediliyor. Hastanenin eski İstanbul Ekol Hastanesi olduğu söylentiler arasında.

Hayat Bugün dizisinin oyuncu kadrosunda; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir başrolde yer alırken; Mert Denizmen, Şerif Erol, Ayşe Lebriz Berkem, Olcay Yusufoğlu, Utku Ateş, Umay Anadolu Kaboğlu gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim