Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg), Bursa Gemlik'te kurulan fabrikanın açılışını yarın gerçekleştirecek. TOGG yeni duyurduğu kampanyasında akıllı cihazda imzasının bulunmasını isteyen kişiler için “yeniligde ben de varım” kampanyasını hayata geçirdi. Peki, TOGG "yeniligde ben de varım" imza nasıl atılır? TOGG imza kampanyası nedir? İşte TOGG Bende Varım Kampanyası!

TOGG İMZA KAMPANYASI NEDİR?

TOGG'un yeni kampanya açıklaması dikkat çekti. Sosyal medya hesabından Yeni Ligde Ben De Varım kampanyasını duyuran TOGG, "Togg Akıllı Cihazımızın üstüne siz de imzanızı atın, bu gurura ortak olun." ifadeleri kullandı. Bu yeni kampanya kapsamında vatandaşların TOGG üzerine imza bırakması sağlandı.

TOGG "YENİLİGDE BEN DE VARIM" İMZA NASIL ATILIR?

Togg tarafından oluşturulan “YeniLig'de ben de varım” sayfasına giriş yaptıktan sonra ilk olarak kayıt olmanız gerekiyor. İsim, soyisim ve e-posta bilgilerinizi girdikten sonra ikinci ekranda imza sayfası açılacak.

İkinci adımda imzanız için yazı stilini ve arka planda görüntülenecek dijital sanatı seçin. Ardından "Kartınızı oluşturun." butonuna basın. Kartınız paylaşmak üzere hazır.

TOGG BENDE VARIM KAMPANYASI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim