TOGG fiyat listesi hakkında aramalar hız kazandı. Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı ilk elektrikli akıllı otomobili C-SUV'un dış renkleri için Türkiye'nin güzelliklerinden ilham aldı. Türkiye'nin 60 yıllık hayali yerli otomobilde nefesler tutuldu. Peki, TOGG ön sipariş nereden, nasıl verilir? İşte TOGG Sedan, SUV, Hatchback fiyat listesi!

TOGG ÖN SİPARİŞ NEREDEN, NASIL VERİLİR?

TOGG için ön sipariş vermek isteyen bir sürü insan "TOGG ön sipariş talebi" araştırması yapıyor. Konuyla ilişkin Bakan Varank, şuan için herhangi bir yapılanmanın olmadığını sözlerine ekledi. Ayrıca Varank, "Nereye gidersek gidelim ‘Sayın Bakanım TOGG almak istiyoruz’ diyorlar. Müthiş bir talep var. Aracın ön satışıyla ilgili resmi talep toplama yapılmadı. Önümüzdeki dönemde şirket planlamalarını yapacaktır." diyerek de ön siparişin şuan için gündemde olmadığını belirtti.

TOGG SEDAN, SUV, HATCHBACK FİYAT LİSTESİ!

Türkiye inişli çıkışlı macerasında asırlık yerli otomobil hayalini bir serüvene dönüştürmek üzere. Açılış için geri sayımdaki fabrikada önemli gelişmeler yaşanırken heyecanla beklenen bir başka cevap ise TOGG'un fiyatı oldu.

TOGG'un fabrika açılışı öncesinde Bakan Varank fiyatla ilgili ipucu verdi. Buna göre, 2023'te yollarda olacak yerli otonun fiyatının 800 bin ile 1 milyon TL arasında olabileceği belirtiliyor.

Türkiye'nin 60 yıllık hayali yerli otomobilde nefesler tutuldu. Hafta sonu TOGG'un Gemlik'teki üretim üssü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla faaliyete geçecek. Fabrikada önce elektrikli C segment SUV olan Togg SUV üretilecek. 2023'te yollara çıkacak olan TOGG'da ilk etapta 17-18 bin araç üretilmesi hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim