2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas ile eşleşen Portekiz sahadan mağlubiyetle ayrılarak turnuvaya veda etti. Yakın zamanda Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, kariyeri için kararı turnuvadan sonra vereceğini ifade etmişti. Peki, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu mu? Cristiano Ronaldo hangi takıma gidecek? İşte Ronaldo için tüm ihtimaller...

CRİSTİANO RONALDO'NUN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU MU?

Cristiajno Ronaldo, Dünya Kupası öncesi ünlü gazeteci Piers Morgan'a bir röportaj verdi. Röportajda kulüp yönetimi ve Menajer Erik ten Hag hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle sözleşmesi feshedildi.

Dünya Kupası'nda grup maçlarında sahaya ilk 11'de çıkan Cristiano Ronaldo, son 16 turunda oynanan İsviçre maçına yedek kulübesinde başladı. Portekiz mücadeleyi 6-1 kazandı.

Teknik Direktör Fernando Santos, Fas ile oynanan çeyrek final karşılaşmasında Ronaldo'yu bir kez daha yedek kulübesinde bekleterek tecrübeli isme bir şok daha yaşatmış oldu.

CRİSTİANO RONALDO HANGİ TAKIMA GİDECEK?

İtalyan Corriere dello Sport, Ronaldo için transfer ihtimallerini yazdı. Kariyerinin bir sonraki adımına Dünya Kupası'ndan sonra karar vereceğini söyleyen Ronaldo, menajeri aracılığıyla Chelsea ve Paris Saint-Germain ile görüştü.

Mendes'in doğrudan yaptığı görüşmeler Portekizli yıldız açısından verimli geçmedi. Mendes, bu iki kulüp dışında bir muhattap da bulamadı. Ronaldo'nun maaş beklentisi de Avrupa kulüpleri için büyük bir sorun oluşturuyor.

İtalyan gazetesi Cristiano Ronaldo için en mantıklı tercihin Al Nassr olacağını yazdı. Suudi Arabistan futbola büyük bir yatırım yapmayı planlıyor.

2030 Dünya Kupası ve hatta bir olimpiyata ev sahipliği yapmak istiyorlar. Kararlı bir şekilde futbol yayın hakları pazarına giriyorlar.

Bu alanlarda öne çıkmak için Cristiano Ronaldo gibi bir isme ihtiyaçları olduğunu biliyorlar.

Editör: TE Bilisim