Üst üste gelen telefonlarla gelen iş tekliflerini de beğenmeyen Ezel Bayraktar, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümde çalışıp ağabeyi ve yengesine borcunu ödeyeceğini söyledi. Peki, Müge Anlı'daki ‘Ezel’ olayı nedir? Müge Anlı Azel Bayraktar kimdir, nereli? İşte merak edilenler.

MÜGE ANLI'DAKİ ‘EZEL’ OLAYI NEDİR?

Ömercan Aslanhan 5 ay önce Adana'da kayboluyor. Kaybolurken de ağabeyinin kanser hastası yengisini tedavi ettirmek için evini satarak elde ettiği 300 bin lirayı da yanında götürdü. Oyuncu olma hayaliyle ailesini terk edip sırra kadem basan Ömercan Aslanhan'ın Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterine hayranlığı nedeniyle mahkemeye başvurup ismini bu şekilde değiştirdi.

Ezel Bayraktar'ın paralarını aldığı yengesi Tuğba Aslanhan ve ağabeyi Mehmet Aslanhan parasını almak içinMüge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Programa ilk katıldığı günden itibaren "Parayı kendi rızalarıyla verdiler. Çalmadım. Elime geçince öderim." diyen Ezel Bayraktar, ağabeyi ve yangesinin parasını haksız yere harcadığı ve suçlu olduğu gerçeğini reddetti.

MÜGE ANLI AZEL BAYRAKTAR KİMDİR, NERELİ?

1998 yılı Aralık ayında doğan Ezel Bayraktar 24 yaşında ve Gazianteplidir. Yalnız Kurt dizisinde geçici olarak rol alan Ezel bayraktar " ezel_byrktar.3434" adlı Instagram hesabını kullanıyor.

Editör: TE Bilisim