Yıllardır ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olarak bu akşam 1001. bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'in merakla beklenen soruları yine gündem oldu. Yarışmacılara ter döktüren bilgilendirici ve nüktedan soruların yanıtını internetten en kısa sürede öğrenmek isteyen vatandaşlar da internette yoğun aramalar oluşturdu. Bu akşamki Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan "1905-1974 arası yaşayan, 40 yıllık cankurtaranlık kariyeri boyunca yaklaşık 1000 kişiyi boğulmaktan kurtaran ve mesleğinin tarihindeki en başarılı kişilerden olan Leroy Colombo'yla ilgili hangi bilgi doğrudur?" sorusu da dikkati çeken sorulardan biri oldu. İşte "1905-1974 arası yaşayan, 40 yıllık cankurtaranlık kariyeri boyunca yaklaşık 1000 kişiyi boğulmaktan kurtaran ve mesleğinin tarihindeki en başarılı kişilerden olan Leroy Colombo'yla ilgili hangi bilgi doğrudur?" sorusu ve doğru yanıtı...

1905-1974 arası yaşayan, 40 yıllık cankurtaranlık kariyeri boyunca yaklaşık 1000 kişiyi boğulmaktan kurtaran ve mesleğinin tarihindeki en başarılı kişilerden olan Leroy Colombo'yla ilgili hangi bilgi doğrudur?

A) Kördür

B) Sağırdır

C) Tek kolludur

D) Tek bacaklıdır

Doğru cevap: SAĞIRDIR

Leroy Colombo, 907 hayat kurtardığı için Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ünlü bir cankurtarandı ve Leroy Colombo sağırdı.

Editör: TE Bilisim