Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Fatih Karagümrük deplasmanından 4-1 mağlup ayrıldı. Bordo-mavililerin farklı mağlubiyeti hakkında Nihat Kahveci değerlendirmelerde bulundu. TRT Spor'da maçı yorumlayan Nihat Kahveci, Yusuf Yazıcı'ya patladı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye uyguladığı taktiği Fatih Karagümrük'ün sahaya yansıttığını belirten Nihat Kahveci, "Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye karşı yaptığını Karagümrük, Trabzonspor'a yaptı. Defans olarak çok net bir pozisyon vermedi. Trabzonspor'da önemli isimler çok geride kaldı" dedi.

Trabzonspor savunmacısı Marc Bartra'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonu yorumlayan Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Bartra'nın ayağı kayıyor, karşı karşıya adamı düşürüyorsun. Yapma! Bırak adam atsın golü. Takımını yalnız bırakıyorsun. Bireysel hatalarla çok fazla öne çıktı. Hoca buna bir şey yapamaz ama Hüseyin'le Trabzonspor taraftarının yıldızı barışmadı bir türlü. Bir top kaptırdığında Trabzonspor gol yiyordu. Taraftarlar hep endişeli bakıyor. Borini'yi etkisiz kılmak adına bunu denemiş olabilir ama aynen etkisiz kaldı. Adam bir gol attı, bir de gol attırdı. Borini maçın oyuncusu... Trabzonspor yaşayabileceği bütün olumsuzlukaları yaşadı"

"HİÇBİR KATKIN YOK"

Bordo-mavililerin yıldızı Yusuf Yazıcı hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Yusuf oyuna giriyor, girdi mi, girmedi mi? Nerede olduğu belli değil. Bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Yusuf Yazıcı ne oldu sana? Sen kafa golleriyle hatrickler yapıyordun. Lille'de şampiyon oldun. Ne oldu? Böyle geleceksen neden geldin dedirtiyor insana. Uzatmalarla 20 dakika oyunun içindesin ama hiçbir katkın yok" açıklamasını yaptı.

Uğurcan Çakır'ın kötü bir performans sergilediğini belirten Nihat Kahveci, "Büyük takım oyuncuları bu kadar bireysel hata yapamaz, yapmamalı. Buffon, bugün sahanın en kötülerinden biri... Uğurcan o golü yememeli. Büyük bir moralle geliyorsun buraya ama yağtığın hatalar inanılmaz" diye konuştu.

Edin Visca'ya üzüldüğünü belirten Nihat Kahveci, "Visca adına çok üzüldüm. Bu takım adına ne kadar önemli olduğunu Fenerbahçe maçında gördük. Umarım bir ciddi bir sakatlığı yoktur ve en kısa zamanda döner" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim