Zümrüdüanka son bölüm izlemek isteyen seyirciler, FOX TV yayın akışı detaylarına ulaşmak istiyor. Zümrüdüanka son bölüm FOX TV’de dün akşam yayınlandı. Evinden uzakta veya televizyonunda arıza yaşayan seyirciler, dizinin yeni bölümünü kaçırmak istemiyor. Bu nedenle izleyiciler, Zümrüdüanka 4. son bölüm izlemek için araştırmalar yapıyor. İşte, FOX TV ile Zümrüdüanka 4. son bölüm kesintisiz full izleme bilgileri…

ZÜMRÜDÜANKA 4. YENİ BÖLÜM KESİNTİSİZ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

ZÜMRÜDÜANKA 3. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zümrüdüanka 3. son bölümde, Serhat’ın Zümrüt’le evleneceğini açıklaması Demirkan Konağı’nı temellerinden sarsmıştır. Kurduğu oyunun son anda bozulmasını hazmedemeyen Abbas, Zümrüt’ü hiç beklemediği bir yerden yaralamaya hazırlanmaktadır. Azimet’in ise içine büyük bir şüphe düşmüştür. Serhat’la Abbas arasındaki savaş holdingde de bütün hızıyla sürerken Serhat arka arkaya yaptığı hamlelerle Abbas’ı köşeye sıkıştırır.

Dizinin 4. Yeni bölümü fragmanında Serhat’ın Zümrüt’ten kolyeyi geri zümrüdüanka kolyesini geri aldı. Aralarındaki husumetin bu bölümde de devam edecek gibi görünüyor. Serhat’ın silah aldığı gözükürken, akıllara tutuklanma sebebi Adilin ölümü değil mi? sorusu geliyor. İşte Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı:

Editör: TE Bilisim