Heyecanla izlenen 2020 Survivor TV8 ekranlarında her akşam izleyicisini ağırlamaya devam ediyor. Katılımcıların ekran başındaki seyircilere keyifli bir yarışma deneyimi yaşattığı Survivor’ın bu sezon en çok gündem olan yarışmacılarından biri olan Ezgi’nin hayat hikayesi merak konusu!

Ezgi Hocaoğlu yarışmaya sonradan dahil oldu. Ancak kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ezgi’nin sporla ilgisi, hayat hikâyesi, biyografi ve kişisel bilgileri merak ediliyor. Peki, Ezgi Hocaoğlu kimdir? Survivor Ezgi nereli, boyu kaç ve kaç yaşında? Detaylı bilgi haberimizin içeriğinde.

EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR? SURVİVOR EZGİ NERELİ, BOYU KAÇ VE KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu jimnastik ile ilgilenmektedir.

Survivor Ezgi, 22 Temmuz 1995 tarihinde (yengeç burcu) İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

2020 sezonunda sürekli olarak yarışmaya jimnastik yapan isimlerden alınmaya devam edildi.

Acun Ilıcalı jimnastikçi olan Ezgi Hocaoğlu’nu da adadaki kadroya dahil etti.

Milli Cimnastikçi olan yarışmacı, 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik ile ilgilendi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan Pilates eğitmenliği belgesi alan Hocaoğlu, 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni bitirdi.

2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi alan Ezgi Hocaoğlu, şimdilerde Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Ezgi Hocaoğlu evli ve bir erkek çocuğu annesidir.

Yarışmacı hakkında daha detaylı bilgi bulunmamaktadır.

2020 Survivor yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu, Millie Bobby Brown’a benzetiliyor!

Tv8 ekranlarında yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor 2020’de 14 Mart akşamı takımlara birer yeni yarışmacı daha katıldı. Ezgi Hocaoğlu’nu görenler ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown’a benzediğini iddia etti.

Editör: TE Bilisim