Mucize Doktor’un çekildiği Berhayat Hastanesi nerede? Fox Tv’de perşembe akşamları ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinde dikkati çeken ayrıntılardan biri dizinin çekimlerinin gerçekleştiği hastanenin neresi olduğu… Diziyi izleyen vatandaşlar ‘Mucize Doktor Berhayat Hastanesi nerede, Mucize Doktor nerede çekiliyor’ merak ediyor!.. Otistik Savant Sendromu hastası ve aynı zamanda cerrah olma yolunda başarıyla ilerleyen Doktor Ali Vefa’nın hikayesi kadar dizinin çekildiği mekanları merak edilmekte. Çekimlerin neredeyse tamamına yakınının geçtiği ‘Berhayat Hastanesi’ olarak bilinen VM Medical Park Pendik Hastanesi en çok araştırılan detaylardan biri oldu. Peki, bu akşam 21. bölümüyle ekranlara gelen Mucize Doktor’un çekildiği Berhayat Hastanesi nerede? Berhayat Hastanesi gerçekte var mı? Merak edilen soruların yanıtı yazımızda!..

Mucize Doktor Berhayat Hastanesi nerede? Berhayat Hastanesi gerçekte var mı?

Mucize Doktor adlı dizi, İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki VM Medical Park Pendik Hastanesi’nde çekilmektedir. Hastanenin adı diziye, ‘Berhayat Hastanesi’ olarak uyarlanmıştır.

Mucize Doktor’un çekildiği ‘Berhayat Hastanesi’ adıyla tanınan Medical Park Pendik Hastanesi…

62 bin merekarelik kapalı alanda kurulan VM Medical Park Pendik Hastanesi, 330 normal 53 yoğun bakım olmak üzere toplamda 383 yatak kapasitesiyle İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet veriyor.

VM Medical Park Pendik Hastanesi’nde 301 araç kapasiteli 3 katlı 2 adet kapalı otopark ve 1 de açık otopark bulunmaktadır. Vale ücretinin 15 lira olduğu hastanenin devasa yapısı, Mucize Doktor dizisinde de oldukça dikkati çekmektedir.

Editör: TE Bilisim