Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Fenerbahçe başkanı Ali Koç 5 Aralık Perşembe günü Özdemir’in Zorlu Center’da bulunan ofisinde bir araya gelmiş ve Koç bu görüşmeyle ilgili olarak “Bizim ciddi rahatsızlıklarımız vardı. 6 maçı kazanmışsın, 6 hakem de sonraki hafta yok. 6 maçta puan kaybetmişsin, hakemlere bir sonraki hafta maç veriliyor. ‘Bu bir tesadüf müdür?’ dedik.” ifadelerini kullanmıştı. Vatandaşlar, Zorlu Center nerede? Fatih Terim’den olay gönderme Zorlu’da ne oldu? cevabını arıyor. İşte konuyla ilgili merak edilenler…

Toplantının ilk etapta Riva’da gerçekleştirilmesinin planlandığını belirten Koç, zaman sıkışıklığı nedeniyle Zorlu Center’da gerçekleştirildiğini söyledi. “Bunun gizlisi saklısı yok. Biz oraya sanki bavulla girdik. Görülen yerden girdik, görülen yerden çıktık.”

Türkiye Futbol Federasyonu da konuyla ilgili olarak 12 Aralık 2019 tarihinde yaptığı açıklamada bu görüşmeyi doğruladı ve şu ifadeleri kullandı: “Kulüp başkanlarına çeşitli zamanlarda, Federasyonumuz ve bağlı kurulların uygulamaları ile ilgili rahatsızlıklarını, istedikleri zaman iletebilecekleri bildirilmiştir. Bu görüşme de pek çok kulüp başkanı ile yapılan görüşmelerden farklı değildir. Bu haberin, kamuoyunda, sanki bir takım kollanıyormuş ya da kollanılacakmış algısı yaratmak için kullanılması üzüntü vericidir.”

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu görüşmeye vurgu yaptı ve “Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek..” ifadelerine yer verdi.

Zorlu Center AVM Nerede, Nasıl Gidilir?

Adres: Levazim Mah. Koru Sok. No:2, 34340 – Beşiktaş / İstanbul

Nasıl Gidilir?: Metrobüs Zincilikuyu durağından ve metro bağlantılarının bulunduğu bu tünelden zorlu center’e ulaşabilirsiniz. Levazım ve Zincirlikuyu’ya giden tüm toplu taşıma araçları ile de ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim