Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak, son bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman bitiyor? 78. bölüm full izleme bilgileri araştırılıyor. ATV’nin sevilen dizisinde Hünkar Yaman (Vahide Perçin) ayrılığı sonrası çatırdamalar devam ediyor. Yılmaz (Uğur Güneş)’in kaza geçirmesi ve diziye veda edeceği bilgisinin ardından Kerem Alışık’ın diziden ayrılacağı haberleri üzerine dizinin final tarihi de konuşulmaya başlandı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak, son bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman bitiyor? 78. bölüm full izleme detayları yazımızda.

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm full izle!

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak, son bölüm ne zaman?

3 sezondur ATV’de perşembe akşamları reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde final tarihleri konuşulmaya başlandı. Dizinin güçlü karakterlerinden Hünkar Yaman (Vahide Gördüm) geçtiğimiz haftalarda ekibe veda etmişti. Ardından kaza geçiren Yılmaz’ın da (Uğur Güneş) ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisinde rol alacağı konuşulmaya başlandı.

Bir Zamanlar Çukurova yapımcısının ‘1 sezon olarak planlamıştık, 3. sezona geçtik, 4. sezon imkansız hikaye kalmadı’ açıklamasının ardından Bir Zamanlar Çukurova final yapacağı da kesinleşmiş oldu.

Dizide sevilen karakterlerden bir olan Kerem Alışık’ın da (Ali Rahmet Fekeli) ekibe veda etmek istediği belirtilirken, 1 sezon planlanmasına rağmen 3 sezondur yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden dizide hikay kalmadığı, artık final planlarının yapıldığı öğrenildi.

Tecrübeli oyuncuların ününe ün katan, bunun yanında yeni yeteneklerin de yıldızını parlatan Bir Zamanlar Çukurova’nın 27 Mayıs 2021 tarihinde final yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Vahide Perçin, Kerem Alışık gibi tanınan isimlerin daha da ün kazanmasına vesile olan dizinin en başarılı karakterlerinden bir olarak ise Hila Altınbilek görülüyor. Bir Zamanlar Çukurova’da Zilayha karakteriyle yer alan Hilal Altınbilek’in, dizinin ardından ekranların aranan yüzü haline gelmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim