Sefirin Kızı son bölüm tek parça izle (34. bölüm) Sefirin Kızı Kahraman’ın kayıp kardeşi Elvan mı? Star TV’nin iddialı dizisi 34. bölümüyle izleyicisini ağırladı. Sefirin Kızı son bölüm izleyenler Sahra’nın ölümüyle şok yaşadı. Sancar hapse girecek mi sorusu yanıt beklerken öte yandan Elvan’ın annesi Bülbül Neşe mi sorusunu akla getiren gelişmeler yaşandı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide nefes kesen gelişmeler için son bölüm kesintisiz full izlemek isteyenler için bağlantı detayları yazının devamında olacak. Sefirin Kızı son bölüm tek parça izle (34. bölüm) Sefirin Kızı Kahraman’ın kayıp kardeşi Elvan mı? detaylar haberde.

Sefirin Kızı son bölüm tek parça izle (34. bölüm) Sefirin Kızı Kahraman’ın kayıp kardeşi Elvan mı?

Sefirin Kızı 34. bölümde neler oldu?

Sefirin Kızı 34. son bölümünde Menekşe gizlice Sahra ve Ceylan’ın bulunduğu yere sızıp aslında Ceylan’ın canına kastederken kaza sonucu Sahra’nın ölümüne sebep oldu.

Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir edecek mi yoksa artık ortada tamir edecek bir şey kalmadı mı? Sancar, Gediz’i affedecek mi?

Peki Gediz’in Sancar’ın canı için feda ettiği Sahra, Gediz’i affedecek mi?

Öte yandan, Kahraman’ın sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; “Mapus bir Sancar Efe”.

Ancak Nare’nin de cevabı nettir; “Özgür bir yarıcının oğlu.”

İki sevdalının mücadelesini hangisi kazanacak?

Birbirleriyle giriştikleri bu kıran kırana mücadele, onları hiç tahmin etmedikleri bir sona mı taşıyacak?

Editör: TE Bilisim