Facebook çöktü mü? Facebook açılmıyor! 28 Şubat Facebook neden açılmıyor?.. Sosyal medya platformu Facebook’a dün akşamdan bu yana erişim sağlanamıyor. Vatandaşlar Facebook hesaplarına erişim sağlayamıyor. İdlib’de son gelişmelere ve  İdlib Şehitleri haberlerinin ardından internet, Instagram, YouTube, Whatsapp, Twitter ve Facebook açılmıyor. Kullanıcılar internet ve Facebook bağlantı sorunu yaşıyor. Sosyal medyada yaşanılan erişim sorunu bugün de devam ediyor. Peki,Facebook çöktü mü? Facebook açılmıyor! 28 Şubat Facebook neden açılmıyor?.. Konuyla alakalı detaylar haberimizde…

Facebook çöktü mü? Facebook açılmıyor! 28 Şubat Facebook neden açılmıyor?..

İdlib son gelişmeler ve İdlib Şehitleri haberleriyle dün akşam Türkiye’nin yüreğine ateş düştü!.. rejim saldırısı sonucu İdlib’de 33 askerimiz şehit oldu. Son dakika gelimlerinin ve şehit haberlerini gecenin ilerleyen saatlerinde Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

Vali Doğan açıklamasında, Esad rejimi saldırısı sonucu İdlib’de 33 şehit verildiği bilgisi aktardı. Yaralıların Türkiye’ye nakledildiğini belirten Doğan, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisini verdi.

Saldırının ardından internet ve sosyal medya platformları Whatsapp, Twitter, Facebook’ta erişim sorunu ve bağlantı sıkıntıları yaşandı.

27 Şubat’ta meydana gelen üzücü hadiseye ilişkin dezenformasyon içeren bilgi ve görüntülerin yayılmasına fırsat verilmemesi adına sosyal medya ve internet bağlantısına kısıtlama getirildi.

Editör: TE Bilisim