Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavları yaklaşıyor. Güz ve bahar dönemi sınavlarını tamamlayan ancak geçemeyen öğrenciler yaz okulu sınavlarına katışmak için hazırlık yapıyor. Koronavirüs vakalarında görülen artış nedeniyle alınan önlemler kapsamında AÖF yaz okulu sınavlarının da yüz yüze mi, internetten online mı yapılacağı merak konusu olmuştu. Bu konudaki soru işaretlerine yanıt veren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, konuyla ilgili son dakika açıklamasını sosyal medya hesabından yapmıştı. Peki, AÖF yaz okulu sınavı internetten online mi, yüz yüze mi yapılacak? 2020 AÖF yaz okulu sınavı tarihi ne zaman? Merak edilen bilgiler haber metninde.

2020 AÖF yaz okulu sınavı tarihi ne zaman?

AÖF yaz okulu sınavları 5 Eylül 2020 Cumartesi tarihinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili AÖF internet sitesi üzerinden yapılan bilgilendirmede, yaz okulu sınavlarının 5 Eylül 2020 tarihlerinde pandemi şartlarının elvermesi durumunda yüz yüze yapılacağı, aksi bir durumda ise sınavların çevirimiçi olarak gerçekleştirileceği belirtilmişti.

AÖF yaz okulu sınavı internetten online mi, yüz yüze mi yapılacak? 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavlarının nasıl gerçekleştirileceği merak edilirken son dakika bilgilendirmesi Rektör Prof. Dr. Erdal’dan geldi.

AÖF yaz okulu sınavları hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla son dakika açıklaması yapan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarının online olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal’ın konuya ilişkin yaptığı açıklaması şöyle;

‘Değerli Açıköğretim Öğrencilerimiz, aldığımız her kararda önceliğimiz sizin sağlığınız ve geleceğiniz olmuştur. Bu doğrultuda yürüttüğümüz yoğun çalışmalar sonucunda yaz okulu sınavlarının online yapılması kararını aldık. Hepinize sağlıklı günler ve başarılar diliyorum.‘

Editör: TE Bilisim