Beyoğlu Belediyesi zabıta alımı sonuçları belli oldu! Beyoğlu Belediyesi’nin boş bulunan Zabıta memuru kadroları için 70 zabıta ile memur alımı yapacağını açıklamıştı. Bu gelişmenim ardından vatandaşlar sonuçların açıklanmasını bekleniyordu. Belediye Başkanlığı resmi internet adresinden yapılan son dakika açıklamasında sonuçların açıklandığı, mülakatlara girmeye hak kazanan adayların isimlerini açıkladı. İşte Beyoğlu Belediyesi zabıta alımı sonuçları…

BEYOĞLU BELEDİYESİ ZABITA ALIMI SONUÇLARI

Belediye Başkanlığı resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre; Beyoğlu Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

MEMUR ALIMLARI İÇİN SINAVLAR;

Sözlü sınav 01 Şubat 2021 tarihinde ŞahkuluMah. Meşrutiyet cad.No:121 Beyoğlu, adresindeki Beyoğlu Belediye Başkanlığı ana hizmet binasında başlayarak son adayın bitim tarihine kadar devam edecektir.

Sınava çağrılan adaylara; Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesi” gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir.

Beyoğlu Belediyesi zabıta alımı sonuçları için tıklayınız

Editör: TE Bilisim