Ünlü model Ebru Şallı’nın küçük oğlu Pars Tan, 16 Nisan 2020 gecesi vefat etti. Minik Pars, 10 yaşındaydı ve 8 yaşından bu yana lenfoma tedavisi görüyordu. 2 yıllık zorlu tedavi sürecinin ardından hayata veda eden Pars’ın vefatı başta ailesi olmak üzere herkesi yasa boğdu. Küçük oğlunu kaybetmesinin ardından kendini eve kapatan Ebru Şallı, yaşadıkları 2 yıllık zorlu süreci ve verdiği bir röportajda ayrıntılarıyla dile getirmişti. Üzücü olayın ardından sevenleri Pars’ın kardeşi var mı, Ebru Şallı’nın kızı var mı, kim, kaç çocuğu var ve isimleri ne gibi soruları internette araştırarak konuya ilişkin bilgi edinmek istedi. Peki, Ebru Şallı’nın kızı kim? Ebru Şallı’nın kızı var mı, kaç çocuğu var ve isimleri ne? Konuyla ilgili merak edilen tüm bilgiler haber detayında.

Ebru Şallı’nın kızı kim? Ebru Şallı’nın kızı var mı, kaç çocuğu var ve isimleri ne?

Ebru Şallı’nın 10 yaşındaki oğlu Pars Tan, 8 yaşından beri lenfoma tedavisi gördüğü hastanede, 16 Nisan 2020 gecesi yaşama veda etti. Aile 2 yıldır minik Pars’ın hastalığıyla mücadele etmekteydi. Oğlunun tedavisi sürecinde konuyla ilgili konuşmaktan kaçınan Ebru Şallı, vefatın ardından yaşanan zorlu sürecin detaylarını, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda anlatmıştı.

Pars, Ebru Şallı’nın Harun Tan ile 2002 yılında olan evliliğinden dünyaya geldi. Şallı ve Tan’ın bir de Beren adında 16 yaşında bir oğulları bulunuyor. Ebru Şallı’nın Beren ve Pars’tan başka çocuğu bulunmamaktadır. [bilgiler haberin devamında]

Ebru Şallı’nın büyük oğlu Beren Tan, 6 Mart 2004 (16 yaşında) tarihinde dünyaya geldi.

Ebru Şallı ve Harun Tan, 2013 yılında boşanma kararı alarak yollarını ayırmıştı.

Ünlü model Ebru Şallı şu an Uğur Akkuş ile evli bulunuyor.

Editör: TE Bilisim