Mucize Doktor Vuslat karakteriyle diziye dahil olan Ezo’nun annesi kimdir? Zerrin Tekindor Mucize Doktor’da Ezo’nun annesini mi oynayacak? FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da Ezo’nun annesinin gerçek adı merak edildi. Ezo’nun annesini hangi oyuncu oynayacak konusu merak ediliyor. Berhayat Hastanesi’nde yaşanan rekabetin ardından Doktor Ferman’ın Nazlı’yı seçmesiyle krize giren otizmli Ali Vefa’nın zor anlarını gören Ezo, annesini arayıp yardım istedi. Henüz Ezo’nun annesini dizide görmeyen izleyiciler Ezo’nun annesi kimdir, hangi oyuncu oynayacak sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Mucize Doktor Ezo’nun annesi kimdir? Mucize Doktor Ezo’nun annesini hangi oyuncu oynuyor? Detaylar içerikte.

Mucize Doktor Ezo’nun annesi kimdir? Mucize Doktor Ezo’nun annesini hangi oyuncu oynuyor?

Mucize Doktor dizisine Vuslat karakteriye dahil olan Ezo’nun annesini hangi oyuncunun canlandıracağı merak edildi.

Mucize Doktor dizisinde Ezo’nun annesini Zerrin Tekindor oynayacak.

Zerrin Tekindor kimdir?

5 Ağustos 1964 tarihinde Balıkesir’de doğan usta oyuncu, üniversiteyi Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Üniversiteyi tamamladıktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosunda görev almıştır. İlk olarak Cafe Casablanka dizi ile ekranlara çıkan Tekindor, Aşk-ı Memnu dizisi ile ün kazanmıştır. Daha sonra pek çok yapımda yer alan Tekindor son olarak Zemheri dizisinde rol almıştı.

Zerrin Tekindor hangi dizilerde oynadı?

Cafe Casablanka Mars Kapıdan Baktırır Aşkı Memnu– 2008-2010 Yaprak Dökümü (Konuk Oyuncu)– 2010 Kuzey Güney– 2011-2013 Kurt Seyit– 2014 Kara Sevda– 2015-2017 Şahin Tepesi– 2018 Zemheri – 2020

Editör: TE Bilisim