Survivor Öykü Çelik kimdir, aslen nereli? Öykü Çelik’in boyu kaç, kaç yaşında ve mesleği nedir? Dominik’te gerçekleşecek Survivor 2021 hazırlıkları sürüyor. Yarışmaya katılacak adaylar emrakla beklenirken adaya yolculuğu kesinleşen isimlerden biri de Öykü Çelik oldu. Öykü Çelik, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor macerasında yer alan isimlerden biri olacak. Ünlü oyuncunun yaş, boy, memleket, meslek bilgileriyle yaşam öyküsü merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, aslen nereli? Öykü Çelik’in boyu kaç, kaç yaşında ve mesleği nedir? Detaylı bilgi yazımızda.

Survivor Öykü Çelik kimdir, aslen nereli? Öykü Çelik’in boyu kaç, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Aslen Trabzonlu olan Öykü Çelik 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Öykü Çelik’in babası futbol antrenördür.

Trabzon Lisesi’nde okuduğu dönemde, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine tiyatro kursuna gitti. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda yanıklar meydana geldi. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. İyileşince özel oyunculuk dersleri aldı.

İlk olarak Selena ve Akasya Durağı dizilerinde küçük roller ile oyunculuğa başlayan Öykü Çelik, 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Luk Piyes’in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı.

2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul’un oynadığı Nuri dizisinde de Reyna rolünü üstlenen Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı Benim için Üzülme adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı. Çelik son olarak ise Şeref Sözü ile ekranlarda boy göstermişti.

33 yaşındaki Öykü Çelik’in boyu 1,60 cm’dir.

Survivor Batuhan Karacakaya’nın boyu kaç, kaç yaşında ve nereli? Batuhan Karacakaya kimdir, ne iş yapar?

Televizyon

Habere Git

Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal’in boyu kaç, hangi dizilerde oynadı?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim