Cenk, Sumru’nun tehdidi üzerine sinirlenir ve kendisine haber etmediği için Azra’ya kızar. Cenk, “Saçma sapan bir tehdit alıyorsun ve benim bundan haberim yok. Gerçekten hepsi bu kadar mı? Beni gerçekten sevdiğine mi inanayım yoksa pişman olduğuna mı?” diyerek Azra’ya tepki gösterir.

AZMİ, SERAP’IN AKLINI ÇELMEYE ÇALIŞIYOR

Diğer taraftan Azmi, Feride Hanım’a karşı elini güçlü tutmak için bu kez Serap’ı kullanmak ister. Azmi, “Bu krizi iyi yönetirseniz eğer mirasta da avantajlı duruma gelirsiniz.” diyerek Serap’ın aklını çelmeye çalışır.

Resmi vasiyetini yazan Feride Hanım ise, ailesinin mirası Azra ile Cenk’in resmi evliliği gerçekleştiğinde alabileceğini söyler.

SUMRU, MERT’İN VELAYETİNİ AZRA’YA VERECEK Mİ?

Sumru, Fatma’nın yaşadığını öğrenir. Azra’ya sığınan Fatma, Sumru ile ilgili tüm gerçekleri polise anlatmaya hazır olduğunu söyler. Azra Sumru’ya iki seçenek sunar. Sumru ya hapse girecek ya da Mert’in velayetini Azra’ya verecek. Sumru ise adliyeye giderek Mert’in velayetini Azra’ya vermeyi kabul ediyor.

CENK VE KADİR KORKUNÇ BİR KAZA GEÇİRİYOR

Kardeşinin intikamını almak için Çelen ailesinin içine kadar giren Kadir artık Cenk ile yüzleşir. Ece’yi Cenk’in öldürdüğünü düşünen Kadir, “Kardeşimin hayalleri ile oynadın. Kullandın attın onu.” diye konuşur.

Kadir, silahı kendi kafasına doğrultur ancak bu sırada Cenk direksiyon kontrolünü kaybeder ve korkunç bir kaza yaparlar.

Editör: TE Bilisim