İzmir’in Karabağlar ilçesinde 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimleri Savaş Avcı ve Mehmet Akça’yı darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan Ç.Ş. (37), Ç.D. (21) ve Ç.V’nin (18) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ç.D. ve Ç.V. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, Ç.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HEM MASKE TAKMADI HEM DE SALDIRDI

Dün, Karabağlar 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezine gelen iki kişi, muayene için aile hekimi Savaş Avcı’nın odasında doktorun maske takma uyarısında bulunması üzerine tartışmıştı. Dışarıda bekleyen hasta yakınının da içeriye girmesiyle 3 kişi Avcı ve araya girmek isteyen aile hekimi Mehmet Akça’yı kafasına sert cisimle vurarak yaralamıştı.

Yaralanan 2 doktor, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, olay yerinden kaçan kadın şüpheli Ç.Ş, Ç.D. ve Ç.V. polis ekiplerince yakalanmıştı.

GÖRÜNTÜLER KAMERADA

Öte yandan olay anı, aile sağlığı merkezindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bahçede bekleyen maskesiz 2 kişinin doktorlarla tartışması ve bir anda koşmaya başlayıp saldırmaları yer alıyor.

Editör: TE Bilisim