Exxen yeni üyelik nasıl yapılır? Exxen üyelik işlemleri nasıl yapılır? Medya patronu Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen 1 Ocak itibarıyla kullanıcıların erişimine açıldı. Aylık ve yıllık ödeme planlarıyla hizmet sağlayacak olan uygulamaya üye olmak isteyen vatandaşlar sıklıkla Exxen yeni üyelik nasıl yapılır gibi soruları araştırıyor. Peki, Exxen yeni üyelik nasıl yapılır? Exxen üyelik işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar…

EXXEN TV NEDİR?

Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun kuruluş aşamasındaki toplam maliyeti ise ₺900 milyon olarak açıklandı.

EXXEN TV NELER VAR?

Platform içerisinde dizi, reality show, yarışma, belgesel ve çocuk programı gibi farklı yaş gruplarına hitap eden yapımların yer alacağı açıklandı. Ayrıca televizyonda ticari sebepler nedeniyle yayınlanamayan 20 ya da 40 dakikalık kısa içeriklerin platformda yayınlanacağı belirtildi. Bir başka Acun Medya yapımı olan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının da isim babası olan Ali Taran’ın önerisiyle, platformun adı Exxen olarak belirlendi.

EXXEN YENİ ÜYELİK NASIL YAPILIR?

Exxen TV’ye üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir.

Açılan sayfada Ad Soyad, E Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, Exxen’e yeni üyelikler için geçerlidir.

Ayrıca Google Play ve App Store mağazalarından Exxen’i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim