Komedi filmi sevenler, Eltilerin Savaşı ile gülmeye doyacak. Daha önce Deliha 1, Deliha 2 ve Görümce gibi filmlerle seyircinin seyircinin karşısına çıkan Güpze Özay’ın yeni filmi hakkında bilgiler araştırılıyor. Eltilerin Savaşı filminde komedi filmlerinin aranan kadın oyuncusu Gupse Özay’a Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Peki, Eltilerin Savaşı filmi ne zaman vizyona girecek? Gupse Özay’ın filmi Eltilerin Savaşı konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Eltilerin Savaşı, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Sosyal medyaya olan düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan’ın hayatına odaklanılan filmde, eltilerin evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar anlatılıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay’ın oturduğu filmin senaryosunu, başrolde de yer alan Gupse Özay kaleme alıyor. Filmin kadrosunda Özay’a, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor.

ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor.

ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Komediseverlerin ilgisini çeken Eltilerin Savaşı filmi 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.

Editör: TE Bilisim