14 Ocak Salı İkimizin Yerine fragman yayınlandı. İkimizin Yerine dizisinin 494. bölüm fragmanında neler olacak? Diziyi yakından takip edenler bu sorulara cevap arıyor. Dizinin 14 Ocak Salı günkü fragmanında Urmi’nin hamileliği ev halkını nasıl etkileyecek merak ediliyor. İkimizin Yerine dizisini bilindiği gibi minik Nand’nin sahneye çıkmasıyla odağını da değiştirmiş, Ananda ve ailesini daha az gösterir olmuştu.

Yeni bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine dizisinde Manu ve Poja bebeğin kürtajla aldırılmasına karar vermiş, Mannu parasını bile ayarlamıştı. Poja ameliyat masasına yattığında Manu son anda gelerek bebeğin alınmasına izin vermemişti. Bunu ilerde bebeğin kendilerini birleştireceğini düşünerek engellemiştir. Karşınızda 14 Ocak Salı İkimizin Yerine 494. bölüm özeti

İkimizin Yerine 494. Bölüm fragmanı

Urmi Kundan’dan tokat yiyince onu Akira’ya şikayet eder ve olanları babasına anlatacağını söyler. Bunu duyan Akira çok öfkelenir ve onu kilere kapatır. Nandini kilerde Urmi’yi yalnız bırakmaz. Urmi Kundan’a öfkesini kusarken Nandini’nin kendisine destek çıktığını ağzından kaçırır. Bunu duyan Kundan Nandini’ye çıkışır.

Yeni fragmanda Magla Nandini’yi dikkatli olması konusunda uyarır. Yaşanan olaylar Urmi ve Nandini arasında bir bağ oluşturur. Zor günler yaşayan Urmi’yi hiç ummadığı bir sürpriz bekler.

Editör: TE Bilisim