Survivor 2021 hangi günler var, hangi günler yok? Survivor saat kaçta başlıyor? gibi sorular yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak ediyor. Heyecan fırtınası giderek artan yarışmanın bütün bölümlerini izlemek isteyen izleyiciler Survivor 2021’in hangi günlerde ekrana geldiğini araştırıyor. TV8 yayın akışında bazı günlerde Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi diziler yer alıyor. Peki, Survivor 2021 hangi günler var, hangi günler yok? Survivor saat kaçta başlıyor? İşte detaylar…

SURVİVOR 2021 HANGİ GÜNLER VAR, HANGİ GÜNLER YOK? SURVİVOR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2021 fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Survivor 2021 Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftanın 5 günü saat 20:00’da TV 8 ekranlarında yayınlanacak.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’ın yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı vardı. Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın ilk eleme adayları Sena ve Dora oldu. SMS birincisi seçilen Poyraz ise 3. eleme adayı olarak Reşat’ın ismini söyledi. SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor’dan elenen isim Sena oldu. Sena, izleyicilerden toplam yüzde 33 oy oranı alarak yarışmadaki hayallerine veda etti.

Editör: TE Bilisim