Üç sezondur ATV ekranlarında beğeniyle izlenen ve Perşembe reyting rekorları sıralamasında zirvelerden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor söylentileri takipçilerinin merak konusu. Geçtiğimiz haftalarda Hünkar Yaman (Vahide Perçin) diziye veda etmişti. Şimdi de Yılmaz’ın (Uğur Güneş) diziden ayrılacağı konusu, bu denli güçlü karakterlerin ayrılması sonucu dizi final kararı mı aldı sorularını akıllara getiriyor. Takipçiler, Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak, bitecek? sorularına yanıt arıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz iki sezonda da en çok izlenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak, bitecek? Detaylar haber metninde.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak, bitecek?

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 17 Aralık akşamı 77. bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölüm sahnelerinde Yılmaz ve Züleyha’Nın içerisinde bulunduğu aracın kaza yaptığı görüntüleri yer alıyor. Yılmaz’ın diziden ayrılıp Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alacağı konuşulurken, önce Hünkar Yaman karakteriyle çok sevilen Vahide Perçin’in diziden ayrılması ve şimdi de Yılmaz karakteriyle başroldeki Uğur Güneş’in veda edeceği iddiası Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak sorularına neden oldu.

Bşr Zamanlar Çukrova Dizisinin 3. sezonunun final sezonu olacağı ve dizinin 27 Mayıs 2021 tarihinde ekran hayatına son vereceği iddia ediliyor ancak konuyla ilgili yapım şirketinden net bir açıklama gelmiş değil. Dizinin final yapıp yapmayacağına dair son dakika haberleri ve yeni gelişmelere dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir.

ATV canlı yayın ile Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm canlı izle!

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim