Öğrencilerin ve velilerin son günlerde en çok araştırdığı konulardan biri, ‘E Okul ne zaman kapanacak, E Okul VBS 15 tatilden kaç gün önce kapanacak‘ soruları oldu. Devamsızlık bilgilerinin ve not girişlerin düzenleneceği son tarihi öğrenmek isteyen öğrenciler sık sık E Okul girişi ne zaman kapanacak konusu araştırıyor. Peki, E-Okul ‘VBS’ ne zaman, 15 tatilden kaç gün önce kapanacak? E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) not girişi ne zaman kapanır? İşte yanıtı.

E OKUL VBS NE ZAMAN KAPANIR? E Okul veli bilgi sistemi kapanış tarihi

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine (VBS) öğretmenler son olarak devamsızlık ve not girişlerini yapıyor. E-Okul VBS’nin 17 Ocak 2020’de başlayacak 15 tatilden birkaç gün önce kapanması bekleniyor.

2019-2020 eğitim öğretim sezonu birinci dönem 17 Ocak tarihinde sona ererek 15 tatil süreci başlamış olacak. Bu yıl, yarıyıl tatili 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında olacak. İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi ise 3 Şubat 2020 tarihi itibariyle başlayacak.Öğrenciler karnelerini alacak olmanın heyecanı içindeyken bir yandan da not ve devamsızlık bilgileri konusunda son girilen bilgileri görmek için bugünlerde e-okul VBS sayfasına yoğun bir ziyaret gerçekleştiriyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS), teknik bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır. Ancak dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle sisteme girişte birtakım sorunlar ve aksamalar meydana gelebiliyor. Yaşanan sorunlar e- Okul sisteminin kapandığı ihtimalini de akla getirebiliyor.

Ayrıca yazılı veya sözlü notlarında bir değişiklik umudu olan öğrenciler de, ‘E Okul ne zaman kapanacak? E Okul VBS 15 tatilden kaç gün önce kapanır?‘ gibi soruları sürekli ve yoğun bir şekilde araştırıyor.

E Okul VBS giriş ekranı için tıklayın

Özetle; Veli Bilgilendirme Sistemi‘nin kapanma tarihi, öğretmenlerin yazılı sınavlarını okuduğu tarihe göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak not girişlerinin, karnelerin verileceği 17 Ocak 2020 tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim