MasterChef Serhat mı, Barbaros mu, kim birinci? 2 Ocak MasterChef Büyük Final TV8’de canlı izlemek ve bu heyecanı canlı yayında seyretmek isteyenler final bölümü için detayları araştırmaya başladı. Haftalar süren lezzet serüveninde MasterChef 2020 şampiyonluk kupası kimin olacak diye merak eden takipçiler, MasterChef 2020 şampiyonu kim olacak, MasterChef 2020 büyük ödül ne olacak sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda olduğu ve haftalardır büyük keyifle seyredilen yarışmada büyük final geldi! MasterChef Serhat mı, Barbaros mu, kim birinci? 2 Ocak MasterChef Büyük Final TV8’de CANLI İZLE!… Bilgiler haberde…

MasterChef Serhat mı, Barbaros mu, kim birinci? 2 Ocak MasterChef Büyük Final TV8’de CANLI İZLE!

MasterChef 2020’de nefesler tutuldu. Yarı finale kalan Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu 2 ve 3 Ocak tarihlerinde son kez kozlarını paylaşacak.

Yarışmacıların Cumartesi akşamı hazırladıkları lezzetlerin ardından aldıkları puanlar 3 Ocak Pazar gününe taşınacak. Pazar günü de gerçekleşecek düellonun ardından TV8 ekranlarında MasterChef Büyük Final’de birinciliği kazanan yarışmacıya MasterChef kupası takdim edilecek.

MasterChef 2020 ödülü nedir?

MasterChef Türkiye 2018’de birinciliği kazanan Uğur Krdaş 100 bin TL’lik ödülün sahibi olmuştu. MasterChef 2019 brincisi ise Cemre Uyanık olmuştu. MasterChef Cemre, birinciliğin ardından lüks arabanın sahibi olmuştu.

İzleyiciler MasterChef 2020’nin büyük ödülü nedir sorusunun yanıtını merak ediyor. Ancak bu konuda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Birinlciği kazanan 2020 şampiyonuna takdim edilecek ödül, 3 Ocak 2020 Pazar günü yayınlanacak Büyük Final’in ardından belli olacak.

Editör: TE Bilisim