Show Tv’de ilk kez yayımlanacak olan Kelebekler filmi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi sevilen isimler yer alıyor. 2018 yılında vizyona giren film üç kardeşin başından geçen olayları ele alıyor. Peki Kelebekler filmi nerede çekildi? Kelebekler filmi konusu ne? İşte detaylar…

KELEBEKLER FİLMİ KONUSU NE?

Birbirlerinden uzakta yaşayan ve birbirlerini pek tanımayan üç kardeş, astronot Cemal (Tolga Tekin), aktör Kenan (Bartu Küçükçağlayan) ve öğretmen Suzan (Tuğçe Altuğ), 30 yıldır görüşmedikleri babalarından gelen telefonun ardından köylerinde yeniden bir araya gelirler. Geldiklerinde babalarının öldüğünü ve köye kelebeklerin geldiği dönemde gömülmek istediğini vasiyet etmiştir. Bir süre daha köyde durmak zorunda kalan kardeşler, bu sürede hem birbirlerini hem de babalarını daha iyi tanımaya çalışacaklardır.

Kelebekler filmi, 2018 Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması kategorisinde Büyük Jüri Ödülü’nü kazandı.

KELEBEKLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kelebekler filmini izleyenler filmin nerede çekildiğini merak ediyor. Kelebekler filmi Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Hasanlar Köyü’nde çekilmiştir.

KELEBEKLER OYUNCULARI

Kelebekler filmi oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal ve Bedir Bedir gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim