Vatandaşlar, 10 Şubat Pazartesi reyting sonuçları ile ilgili detayları merakla bekliyor. Özellikle pazartesi günleri sıralama rekabeti yüksek dizi ve filmler izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Dün akşam Kanal D’de Zalim İstanbul, Show TV’de Çukur, Star TV’de Sefirin Kızı birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Dizilerin sıkı takipçileri de 10 Şubat reyting sonuçlarını araştırmaya başladı. Dün akşam 6’ncı bölümü yayınlanan Sefirin Kızı reyting sonuçları da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Genel olarak dizi reytingleri oldukça merak ediliyor. Peki Seferin Kızı reyting sonuçları ne durumda? 10 Şubat Pazartesi Reyting Sonuçları açıklandı mı? İşte sonuçlar…

PAZARTESİ SEFİRİN KIZI REYTİNG SONUÇLARI

10 Şubat 2020 Pazartesi günü en çok izlenen televizyon programlarının reyting karnesi açıklandı. Buna göre Total’de Star’da ekrana gelen Sefirin Kızı zirveyi kaptı. AB grubunda ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirvede yer aldı.

Total grubunda Sefirin Kızı birinci, Çukur ikinci,  Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü sırada yer aldı. AB Grubunda ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birinci, Sefirin Kızı ikinci, Yasak Elma ise üçüncü oldu.

İŞTE TOTALDE İLK 10 PROGRAM

1 SEFIRIN KIZI STAR

2 CUKUR SHOW

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

4 YASAK ELMA FOX

5 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 YASAK ELMA (ÖZET) FOX

8 ESRA EROL’DA ATV

9 SHOW ANA HABER SHOW

10 CUKUR (ÖZET) SHOW

İŞTE AB GRUBU İLK 10 PROGRAM

1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

2 SEFIRIN KIZI STAR

3 YASAK ELMA FOX

4 CUKUR SHOW

5 YASAK ELMA (ÖZET) FOX

6 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

7 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV

8 ZALIM ISTANBUL KANAL D

9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

10 CUKUR (OZET) SHOW

Editör: TE Bilisim