Son Yaz dizisinin 2.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisinin 2.Bölümü ne zaman? İlk bölümü ile ekrana gelen Son Yaz dizisi hikayedeki ilişkilerin işleyişi, senaryodaki güçlü anlatım ve karakterlerin çok gerçekçi olması izleyiciden tam not aldı. 2.bölümün hangi gün ekranlara geleceğini bekleyen vatandaşlar yeni bölüm fragmanında nelerin olacağını merakla bekliyor. Peki, Son Yaz dizisinin 2.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisinin 2.Bölümü ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

SON YAZ DİZİSİNİN 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, sekiz yıl önce tutukladığı organize çete lideri Selçuk Taşkın’dan beklemediği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, oğlu Akgün Gökalp Taşkın’a sahip çıkması karşılığında tanıklık yapacaktır. Akgün Gökalp, bir deli fişek, babasının izinden yürümüş, bulaşmaması gereken insanlara bulaşmış, hayatı tehlikededir.

Selim mesleği sebebi ile ailesinden ayrı, İstanbul’da tek başına yaşamaktadır. Eşi Canan, kızı Yağmur ve oğlu Altay ise dört yıldır İzmir, Çeşme’de kendilerine babalarından ayrı bir hayat kurmuşlardır.

Selim, Selçuk Taşkın’ın oğlunu biraz da ‘zor kullanarak’ koruması altına alır ancak ailevi sorunlar sebebi ile Çeşme’ye, ailesinin yanına bu belalı delikanlı ile birlikte dönmek zorunda kalır. Selim, ne pahasına olursa olsun evliliğini kurtarmak zorundadır. Akgün Gökalp’in ise bu zorunlu yol arkadaşlığına ‘eyvallah’ demeye hiç niyeti yoktur. Selim Kara’nın, babasını yıllar önce tutuklayan savcı olduğunu öğrendiğinde işler iyice karışacaktır.

SON YAZ OYUNCULARI

‘Son Yaz’ın başrolleri paylaşan Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’a; Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

SON YAZ DİZİSİNİN 2.BÖLÜM FRAGMANI İÇİ TIKLAYINIZ.

SON YAZ DİZİSİNİN 2.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

İzleyenlere merhaba diyen dizinin ilk bölümünde Cumhuriyet Savcısı Selim’in tutukladığı çete liderinden gelen teklif ile hayatının değişmesi dikkat çekti. Çeşme ve Alaçatı’da çekimleri yapılan dizinin yeni bölüm fragmanındaki aksiyon sahneleri ise merak uyandırdı.

Son Yaz dizisi her Cuma akşamları FOX TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Editör: TE Bilisim