Peacekeeper Elite Championship 2020, yani PUBG Mobile Esports’taki en prestijli turnuva olan PEC 2020, 14 Kasım 2020’den itibaren gerçekleşecek. PEC 2020, 1.788.440 dolar değerinde dev bir ödül havuzuna sahip.

Turnuva bir LAN konusu olacak ve Şangay, Çin, Şanghay Doğu Sporları Kompleksi’nde gerçekleşecek. En büyük ödül için mücadele edecek dünyanın dört bir yanından en iyi takımları içerecek. Turnuva tarihi 14 ve 15 Kasım olarak planlandı.

Peacekeeper Elite Championship (PEC), dünyanın dört bir yanındaki en iyi takımların büyük bir ödül havuzu ve unvan için önde gelen Çin takımlarıyla mücadele ettiği resmi bir Barış Oyunu (PUBG Mobile’ın Çin versiyonu) turnuvasıdır. VSPN, turnuvanın resmi organizatörleri olacak.

PUBG mobile Cumhuriyet Bayramı kodları hangileri? PUBG Mobile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şifreleri nelerdir?

Oyun

Habere Git

Turnuva, dünyanın dört bir yanından 15 takımı sergileyecek ve 11 takım doğrudan turnuvaya davet edilecek. Kalan üç takım, bölgesel Çin PUBG turnuvası Peacekeeper Elite League’den ( PEL ) olacak.

Dört takımdan ikisi, Peacekeeper Elite League (PEL) 3. Sezonundan turnuvanın kazananları ve ikincileri olarak kalifiye oldu. Üçüncü ve dördüncü Çinli

takımlar, yıllık puan sistemine (PEL S1 + S2 + S3) göre kalifiye oldu.

Turnuvaya dünyanın birçok ülkesi de davet edildi. Bu ülkelerin arasında Türkiye de var. Türkiye’den Pubg Mobile turnuvasına katılacak olan takım Futbolcu oldu.

yıllık puan sistemi (PEL S1 + S2 + S3)

PEC 2020’de öne çıkan takımlar:

Kalifiye takımlar:

04:00 (4 Kızgın Adam) – (PEL S3 2020 Kazananları) ELG (Elite Esports) – (PEL S3 2020 ikincileri) Nova XQF (yıllık puan sisteminde 2. sıra) RNG (yıllık puan sisteminde 3. sıra)

Davet edilen takımlar:

King of Gamers Club (KOG) -Tayland Futbolcu – Türkiye Tekboynuzlar (UOL) – Avrupa Loops Esports – Brezilya NAVI (Natus Vincere) – BDT Bölgesi Joker Oyun – ABD Umbra Ekibi – Avrupa Bölgesi Team T1 – Güney Kore Tempo Storm – ABD Scarlet’i Reddet – Japonya Cinayet Valdus – Tayland

Covid-19 salgını nedeniyle, PEC 2020 turnuvasına katılan her küresel takım için 28 günlük katı bir karantina kuralı uygulandı. Takımlar, Shangai’ye vardıklarında on dört günlük karantinaya alınacaklar ve ekipler kendi ülkelerine döndükten sonra da 14 günlük karantina uygulanacak.

Turnuvadaki rekabetin, Çin turnuvaları söz konusu olduğunda her zaman olduğu gibi çekişmeli olması bekleniyor. Dört Çin takımı turnuvanın sürekli favorisi oldu. Ancak, davet edilen takımlar bu kadar kolay kazanmalarına izin vermeyecek ve PEC 2020’de yoğun bir mücadele bizleri bekliyor.

PUBG Mobil Turnuvası PEC 2020 Takımları

Editör: TE Bilisim