Müge Anlı canlı izle 11 Ocak Pazartesi! ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube… ATV fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te son dakika gelişmeleri arka arkaya yaşanıyor. Son olarak Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne ilişkin yeni detaylar gelmeye başlarken Müge Anlı’nın, konuklardan Av. Rahmi Özkan’ın sözleri tepki toplamıştı. Son olarak uyuşturucu madde kullandığı öğrenilen baş şüpheli Uğurcan Uygun polisler tarafından göz altına alındı. Peki bugün canlı yayında neler yaşanacak? İşte Müge Anlı canlı izle 11 Ocak Pazartesi! ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube

Müge Anlı canlı izle 11 Ocak Pazartesi! ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube

MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLE! ATV

MÜGE ANLI 8 OCAK SON BÖLÜM İZLE! YOUTUBE

Aleyna Çakır’ın ölüm nedenine ilişkin Adli Tıp Kurumu Raporu yayınlandı. Raporda ölüm nedeni asılma olarak belirtilirken dış muayenesinde ise ası dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı ifade edildi. Bugünkü canlı yayında bu konu hakkında konuşan Müge Anlı, konuklardan Av. Rahmi Özkan’ın sözleri üzerine sert tepki gösterdi.

Müge Anlı, Aleyna’nın Adli Tıp raporunun çıktığını fakat beklenilen esas raporun olmadığı belirtti. Günlerce uğraşılan bir puzzele’ın bir iki parçası eksik kalır ya bu hikâyede öyle oldu dedi. Konuşmuyorsun demesinler diye bu haberi de işlemek istedim şeklinde ifade etti kendisini. Adli Tıp raporuna göre, Aleyna’nın tırnaklarından ve üzerinde bulunan sperm örneklerinin aynı kişiye ait olduğunun belirlendiği ifade edildi. Ve artık burada yapılacak şeyin bu DNA ‘nın Ümitcan Uygun’a mı ait olup olmadığı soruşturulması gerektiği belirtildi.

Editör: TE Bilisim