Atv’de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Hercai 31. son bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Hercai 31. bölümü tek parça izlemek isteyen vatandaşlar yine heyecanlı anlara şahit olacak. ATV’de Hercai dizisi son bölümü izlemek isteyenler bir haftadır yeni bölümü bekliyordu. Peki, Hercai’nin yeni bölümünde neler olacak? Hercai 31. son bölümde Miran, Hazar’ın verdiği mektubun gerçekliğini kabul etmekle zorlanır ama artık göz ardı edemeyeceği bu durum karşısında babaannesiyle yüzleşmeye karar verir. Detaylar haberimizde.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor. Hercai dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yangından sağ salim kurtulmayı başarırlar… Azize için artık son yaklaşmaktadır…

HERCAİ 31. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

HERCAİ DİZİSİ 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran, Hazar’ın verdiği mektubun gerçekliğini kabul etmekle zorlanır ama artık göz ardı edemeyeceği bu durum karşısında babaannesiyle yüzleşmeye karar verir.

Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak için yeni bir oyun kurmaya çalışsa da Miran’ın sarsılan güveni Azize’nin başaralı olmasını engeller. Mektubun ortaya çıkmasıyla birlikte intikam oyununda da sona gelindiğini düşünen Hazar bu sefer Dilşah hakkında öğrendiği yeni bilgilerle babasının kendisinden bir şeyler sakladığını keşfeder.

Editör: TE Bilisim