Diriliş Postası Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kaya Temel/İstanbul

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, eline neşteri aldı. Luyindama ve Marcao hariç yabancı futbolcuların tamamı kesik yiyebilir.

LİSTE BELİRLENDİ

Galatasaray’da yeni sezon için transfer çalışmaları resmen başladı. Sarı-Kırmızılı takımın yol haritasında ilk olarak kimlerin takıma veda edecekleri var. Listenin en başını her sene olduğu gibi bu sene de Belhanda çekiyor. Faslı futbolcu motivasyon ve ruh olarak Sarı-Kırmızılı takıma bir türlü uyum sağlayamadı. Sözleşmesinin son senesine giren ve 3 milyon 350 bin euro sabit ücreti bulunan Faslı futbolcunun talebi Sarı-Kırmızılı yönetimi kızdı. Belhanda yönetime bonservisini eline alarak takımdan ayrılmak istediğini talep etti. Belhanda’nın bu isteği Galatasaray’ın elini kolunu bağlamış durumda.

Terim’den Babel’e bir şans daha

Sarı-Kırmızılı kulüp, Monaco tarafından geri çağırılan Henry Onyekuru’nun bir daha kiralanmayacağının bildirilmesi üzerine rotayı Babel’e çevirdi. Erken form tutmak için İstanbul’a dönen ve Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlara çıkan Hollandalı yıldız hazırlık kampında da yer alacak. Sarı-Kırmızılı takım Babel’e teklif gelmesinde durumunda elinden çıkarak.

FEGHOULİ’DE DE AYNI SENARYO

Fatih Hoca’nın bu sezon fazla verim alamadığı ve takıma uyum sağlayamayan Feghouli’de gidecek listesinde yerini alıyor. Cezayirli futbolcu da bonservisinde indirim istedi. Yönetim böyle bir şeyin asla söz konusu olmadığını Feghouli’ye bildirdi. İddilara göre Feghouli’ye Al Duhail ve Al Gharafa talip oldu. Transfer görüşmeleri sürüyor. Gönderilecekler listede yer alan bir diğer isim ise; Mariano’yu. Sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray yollarını ayırmak istiyor. Fatih Hoca, Linnes’i takımda tutarak Mariano’dan boşalan yeri doldurmak istiyor.

Editör: TE Bilisim