FOX Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da Ali Vefa ve Nazlı arasında yaşanan ayrılığa bir de Ezo fırtınası eklendi. Ali ve Nazlı yeniden bir araya gelecek mi? Öte yandan Berhayat hastanesi zor günler geçiriyor. Tanju ve Beliz, hastaneyi içerisinde bulunduğu darboğazdan kurtarabilecekler mi? Mucize Doktor 42. bölüm gelişmelerine tanık olmak için Mucize Doktor son bölüm full izle! (42. bölüm) FOX TV ile Mucize Doktor 42. bölüm kesintisiz HD izleme detayları yazının devamında…

Mucize Doktor son bölüm full izle! (42. bölüm) FOX TV ile Mucize Doktor 42. bölüm kesintisiz HD izle!

Mucize Doktor 42. bölümde neler oldu?

Mucize Doktor dizisinin 42. bölümünde Berhayat Hastanesini düze çıkarabilmek için daha cüretkâr ameliyatlar yapmaları gerektiğine hükmeden Tanju, Ferman’ı Ali’ye karşı doldurmaya devam eder.

Ferda’nın konferanstan dönüşü Tanju’nun ekmeğine yağ sürer ve Ferman’la Ferda daha önceki iddianın rövanşına tutuşurlar.

Birbirinden zorlu, hatta daha ameliyatı bile keşfedilmemiş vakalar süratle tırmanırken Nazlı, Ali’nin biriyle görüştüğü dedikodularına kulak asmamaya, Ali de yataktan bile çıkamayan Ezo’yu ayağa kaldırmaya çalışır.

Sonunda acı gerçekler gün yüzüne çıkacak ve Berhayat Hastanesi’nde kozlar bir kez daha paylaşılacaktır.

Editör: TE Bilisim