Survivor adasında kıyasıya mücadele sürüyor. Dün akşam zorlu parkurlarda elenmemek için mücadele eden yarışmacılar performanslarıyla nefes kesti. Özellikle Ünlüler takımında yer alan milli kadın futbolcu Aycan Yanaç gayret ve başarısıyla, alkışları topladı. Survivor’un sıkı takipçileri, yetenekli yarışmacının hayatını, biyografisini, futbol kariyerini ve kişisel bilgilerini öğrenmek istiyor. Özellikle yarışmanın sıkı takipçileri Survivor Aycan Yanaç nereli? Aycan Yanaç kimdir, boyu ve yaşı kaç? gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki izleyicinin gönlünü fetheden Survivor Aycan Yanaç nereli? Aycan Yanaç kimdir, boyu ve yaşı kaç? İşte Aycan Yanaç oynadığı takımlar… Konuya ilişkim tüm detayları haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor Aycan Yanaç nereli? Aycan Yanaç kimdir, boyu ve yaşı kaç? İşte Aycan Yanaç oynadığı takımlar

Aslen İzmirli olan Survivor Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 tarihinde (Akrep burcu) Almanya Nünberg’de dünyaya gelmiştir.

170 cm boyundaki Türkiye A Milli Kadın futbol takımı oyuncusu Survivor Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nünberg’de başlayıp ardından Köln’de devam etme kararı almıştır.

Türkiye kadın U-19 takımına da kabul edilen Aycan Yanaç, 4 Ağustos 2015 gününde Bosna Hersek ekibine karşı, UEFA Geliştirme Turnuvası’nda ilk kez oynamıştır.

Başarılı futbolcu Yanaç, 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin de iki müsabakasında forma giymiş ve 7 Nisan 2018 tarihinde de Estonya ile oynanacak dostluk maçına, Türkiye kadın milli takımında yer almak üzere ilk kez davet almıştır.

Spordaki başarılı geçmişi ile ön planda olan ve spor kariyerinde oldukça genç yaşına rağmen önemli başarılara imza atan Yanaç, bugünlerde Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda mücadele veriyor.

Editör: TE Bilisim