İzleyenlerin heyecandan yerinde duramadığı Kuruluş Osman dizisi uzun bir aradan sonra yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam seyircisine merhaba diyor. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı Kuruluş Osman’a Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit gibi iki usta ismin dahil olması dizinin takipçilerini daha da heyecanlandırdı. Ertuğrul Bey’in Kayı Obası’na dönüşü de hayli merak konusu oldu. Ertuğrul Bey’in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası’nda coşkuyla karşılanır. Tüm bu gelişmeleri kaçırmak istemeyenler, Kuruluş Osman canlı izle seçeneğinde ATV ile Kuruluş Osman 28. bölüm canlı izlemek istiyor.

KURULUŞ OSMAN 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye’nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey’e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola’yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır.

Kayı Obası’nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans’ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey; Aksakallılar’dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey’in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası’nda coşkuyla karşılanır

KURULUŞ OSMAN 28. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

Editör: TE Bilisim