Son yüzyılda elini kolunu sallaya sallaya Müslümanlar’ı katleden, kadınlara tecavüz eden, çocuklarını köle olarak satan ve organları için bebekleri parçalayan Batı, zevk için Müslüman öldürmeye ve bununla övünmeye Arakan’da devam ediyor. Çünkü Müslüman öldürmenin hiçbir bedeli yok. Çünkü Osmanlı’dan sonra hiçbir Batılı, Müslüman öldürdüğü için bedel ödemiyor.

Uluslararası İnsan Hakları örgütü Uluslararası Özgürlük ve Onur için İttifakı (Alliance for Freedom and Dignity) Asya Pasifik Direktörü Mustafa Akoub, “Myanmar’ın savunmasız, değer verilmeyen ve tanınmayan Müslüman halkına karşı soykırım süreci işletiliyor” dedi. Arakan’da, 25 Ağustos’ta polis kontrol noktalarına yönelik direniş gösterilmesini ardından Myanmar güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonların Müslümanlar’a yönelik katliamlara dönüştüğü belirtilmişti.

Köyleri, içindeki insanlarla yakıyorlar

Myanmar yönetimi, dünyadan tecrit ettiği bölgelere giriş çıkışlara izin vermediği için ölen sivillerin sayısını hiç kimse bilmiyor. Köylerinden kaçan on binlerce Arakanlı Müslüman, Bangladeş’e geçmeye çalışıyor. İçinde insanlarla birlikte ateşe verilen köylerde alevlerden kurtulan Müslümanlar’ın bir kısmı Bangladeş’e geçerken nehirlerde boğuluyor. Budist rahiplerin ve Myanmar ordusunun zulmünden kaçanların verdiği bilgilere göre, köylerde yanarak, kurşuna dizilerek ve kesilerek ölen Müslümanlar’ın sayısı on binleri geçmiş durumda.

Dünyada Türkiye hariç hiçbir ülke, soykırım amacıyla yürütülen bu katliam için tepki göstermedi. Türkiye’nin teşebbüsüyle toplanan BM, bilindik ve sıradan birkaç cümle yayımladı. Yayımlanan cümleler, son 30 yıldır sıklıkla tekrarlanan kınama cümleleriyle noktasına, virgülüne kadar aynı olan kalıp bir metin halindeydi. Çin hükümeti bu ezber cümleler için bile “BM buraya karışmasın” diyerek desteklediği ve yol verdiği katliama sahip çıktı.

Müslüman öldürmenin bedeli yok!

Balkanlar’da, Kuzey Afrika’da, Orta Afrika’da, Kafkaslar’da, Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de, Yemen’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Filistin’de Müslüman öldüren ve bununla övünen Batı Arakan’da da katlettiği Müslümanlar için hiçbir bedel ödemeyecek.

Müslüman öldürmek bedelsiz olduğu için çok yakın bir zamanda her Müslümanın peşine tek tek düşecekler.

Editör: TE Bilisim