Çok Güzel Hareketler 2 programı, 31 Aralık’ta özel bir bölüm ile ekranlara gelecek. Birbirinden ünlü isimlerin katılacağı programda Demet Akbağ da Bir Demet Tiyatro sürpriziyle seyircilerin karşısına çıkacak. Konuyla araştırma yapan yıllar sonra Bir Demet Tiyatro sürprizi ile karşılaşacak. Çok Güzel Hareketler 2 programı unutulmaz bir bölüme sahne olacak. Vatandaşlar Demet Akbağ’ın katılacağı . Çok Güzel Hareketler 2 programı ile ilgili detayları araştırıyor. İşte ayrıntılar…

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler 2, izleyiciler tarafından sevilerek izleniyor. ÇGH2’nin yönetmenliğini Özge Toprak Bahıt, yapımcılığını ise Necati Akpınar’ın üstleniyor. Çok Güzel Hareketler 2 programı, 31 Aralık Yılbaşı gecesi özel bir bölüm ile ekranlara gelecek.

İzleyicileri programda büyük bir sürpriz bekliyor. Bu sürpriz isim ise usta oyuncu Demet Akbağ olacak. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ, bir döneme damgasını vuran Bir Demet Tiyatro’yu yeniden sahnede oynayacaklar.  Bir Demet Tiyatro’nun unutulmayan karakterleri Mükremin ve Lütfiye Çıtır yıllar sonra yeniden seyirci ile buluşacak.

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümü ile 31 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Programa Ümit Besen, Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç gibi ünlü isimler de katılacak…

Editör: TE Bilisim