Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 77. bölümüyle izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Çukurova son bölümde Yılmaz ve Züelyha’nın aracının uçurumdan yuvarlanması yürekleri ağızlara getirdi. Yılmaz’ın akıbeti merak edilirken diziyi internetten kesintisiz full HD izlemek isteyenler Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleme bilgilerini araştırıyor. Yeni bölümdeki gelişmeleri ve Züleyha ile Yılmaz’ın akıbetini diziyi internetten izleyerek öğrenmek için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle! (77. bölüm) ATV ile Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm kesintisiz izleme detayları yazının devamında.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle! (77. bölüm) ATV ile Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm kesintisiz izle!

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölümde neler oldu?

‘Dürüst bir vedayı ve kızın Leyla’yı haketmiyorsun…’

Yaman konağında, herkes derin bir uykuda!..

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleyenler yine heyecan dolu sahnelere tanık oldular. 17 Aralık akşamı yayınlanan yeni bölümde Züleyha’nın, planlarını hayata geçirmek amacıyla mevlüt şerbetine kattığı uyku ilacı etkisini gösterip herkes yorgunluktan zannettiği derin bir uykuya dalmıştır.

Yılmaz ve Züleyha, onların kaderinin bir parçası olan 3 çocuğu da alıp, ellerinden alınan mutluluğa doğru yola çıkarlar!

Bu kaçışta, küçük Adnan, anne ve babasına kavuşurken, Leyla babasından, Kerem Ali ise annesinden ayrılmıştır. Ancak, Züleyha ve Yılmaz, Demir ve Müjgan’ın yaptıkları onca şeyden sonra çocuklarından bir süre ayrı kalmalarına karar vermiştir.

Herkes bu kaçışı, uyandığında birer mektupla öğrenecektir.

Fekeli, aynı anda hem oğlunu hem torununu kaybetmenin şokunu yaşarken, Demir ve Müjgan da çocuklarının yokluğunun ardından buldukları mektuplar ile büyük bir öfkeye kapılır.

Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikâyesi, şimdi mutlu sona doğru yola çıkmıştır.

Çukurova, gidenlerin peşini bırakacak mı? Öfke ve hayal kırıklığı dolu bir fırtına, yola çıkanları yakalayacak mı? Züleyha ve Yılmaz, 3 çocukları ile başka bir ülkede, başka bir şehirde yeni bir hayata başlayabilecek mi?

Yoksa hiç beklenmedik bir anda gelen kaza, tüm hayatları yeniden mi değiştirecek?..

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak, bitecek?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim