Levent Gültekin-İstanbul

Radamel Falcao’nun bitmek bilmeyen sakatlıklarından sonra ileri uçta sadece Diagne’ye kalan Galatasaray’da forvet arayışları sürerken, kulübe yakın menajerlerin Abdürrahim Albayrak’a Hulk’u teklif ettiği öğrenildi.

Dünyanın en gözde forvetlerinden biri olan ve geçtiğimiz günlerde Shanghai SIPG ile bağlarını koparan Hulk’un kendisine gelen teklifleri masaya yatırdığı bilgisi gelirken, yıldız futbolcunun Galatasaray’ı da ciddi ciddi değerlendirmeye aldığı belirtildi. Premier Lig kulüplerinden Wolwerhampton, Porto ve Marsilya ile dirsek teması halinde olan 34 yaşındaki oyuncuya haftalık 50 bin dolar teklif edildiği kaydedilirken, Hulk’un bu rakamı az bulduğu bildirildi.

1,5 MİLYON EURO İMZA PARASI

Galatasaray’dan yarım sezon için 1,5 milyon Euro maaş talep ettiği ifade edilen, süper golcünün 1,5 yıllık kontrat beklediği anlaşılırken. Bonuslarla beraber toplam maliyetin 6 milyon euro’yu bulması sarı kırmızılı yönetimi Hulk transferinde geri adım attırdı.

Hulk’a yarım sezon için 1 milyon Euro, önümüzdeki sezon içinse 2 milyon Euro teklifi düşünen Galatasaray’ın imza parası da düşünmediği öğrenilirken, Abdurrahim Albayrak’In bonus maddelerini ise devre dışı bırakmak istediği vurgulandı.

Editör: TE Bilisim