Sosyal Medya, Yemeksepeti’nin sahibi olduğu Banabi deposunda, D.K. isimli çalışanın 14 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiği iddialarıyla çalkalanıyor. Sosyal medya kullanıcıları konuya ilişkin binlerce paylaşım yaparken Yemeksepeti, 14 yaşında bir çocuğun cinsel istismara uğradığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Yemeksepeti’ndeki taciz olayı nedir? İşte Yemeksepeti Banabi deposunda taciz iddiası…

YEMEKSEPETİ’NDEKİ TACİZ OLAYI NEDİR? İŞTE YEMEKSEPETİ BANABİ DEPOSUNDA TACİZ İDDİASI…

İstanbul Maltepe’de bulunan Yemeksepeti’nin sahibi olduğu Banabi deposunda, D.K. isimli çalışanın 14 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi. Tacize uğrayan çocuğun 3 Banabi çalışanına bu durumu anlatttığı ve Yemeksepeti’nin istismar şüphelisini darp ettikleri gerekçesiyle bu işçileri işten kovulduğu belirtildi.

Yemeksepeti’nden yapılan açıklamada taciz iddiası ve tacizci kişiyi darp eden işçilerin işten çıkarıldığı kabul edildi.

Açıklamada “Kısa bir süre önce Yemeksepeti Banabi Maltepe depomuzda, çalışanlarımızdan birinin adının karıştığu taciz iddiası gündeme gelmiştir. İlgili iddia adalet hususunda tek yetkili olan adli mercilerle derhal paylaşılmıştır. Aynı depoda farklı pozisyonlarda çalışan 3 işçi işleyişi ya da hukuki girişimleri beklemeden iddiaya adı karışan kişiyi şiddetli darp etmişlerdir” denildi.

Yemeksepeti’nin açıklamasının tamamı şu şekilde:

Editör: TE Bilisim